MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Росії створюють базу даних екстремістських організацій

27.10.2006    джерело: news.liga.net

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації створює єдину базу даних про екстремістські організації, що діють у країні. У базу ввійдуть дані про всі виявлені російські й міжнародні організації екстремістської спрямованості, а також про їх активних членів. Про це заявив сьогодні на засіданні Ради РФ перший зам. Міністра внутрішніх справ Росії Олександр Чекалин.

«МВС Росії реалізує план на 2006-2007 роки по створенню бази екстремістських організацій і їхніх учасників. За нашим даними, близько 10 тисяч російських громадян у тім або іншому ступені брали участь в екстремістських організаціях», – сказав А.Чекалин, якого цитує РІА «Новини».

Він відзначив, що в базу будуть включені дані про проживання й місце роботи членів екстремістських груп, а також інші відомості, які дозволять контролювати їхню діяльність.

25.10.2006

 Поділитися