MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«1+1» та «5 канал» розкажуть ужгородським студентам про замовні матеріали

16.11.2006   
Марічка Падалко, Лідія Таран та Єгор Соболєв проведуть лекції «До чого нечесна журналістика приведе ваших глядачів, вас і вашу професію? Як відрізнити цензуру від редакційної правки? Які способи відстоювати свободу?” в рамках журналістської ініціативи «Краще не брехати»

Ведуча 1+1 Марічка Падалко, ведуча 5 каналу Лідія Таран та ведучий «5 каналу» Єгор Соболєв проведуть лекції «До чого нечесна журналістика приведе ваших глядачів, вас і вашу професію? Як відрізнити цензуру від редакційної правки? Які способи відстоювати свободу?» в Ужгородському національному університеті. Лекція почнеться 17 листопада о 10.00 за адресою м.Ужгород, вул. Університетська, 10, аудиторія № 406. Вхід вільний.
Лекція є частиною журналістської ініціативи «Краще не брехати», у рамках якої відомі журналісти передають студентам шести журналістських ВНЗів розуміння небезпек, які несуть замовна журналістика та цензура для їхніх майбутніх кар’єр, а також вчать боротися з цими явищами.
Організатором ініціативи «Краще не брехати» є громадська організація «За професійну журналістику» спільно з Незалежною медіа-профспілкою України, Комісією з журналістської етики, «Телекритикою» і Національною асоціацією мовників.
Фінансову допомогу ініціативі надав фонд «Відродження».

Незалежна медіа-профспілка

 Поділитися