MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Олександр Лукашенко заявив, що сфальшував останні президентські вибори в Білорусі на користь опозиції.

24.11.2006    джерело: www.radiosvoboda.org
"Останні вибори ми сфальшували, я вже казав про це західним. За президента Лукашенка проголосували 93,5%. Кажуть, що це не європейський показник. Ми зробили 86%…"

Як сказав президент Білорусі, він зробив так, щоб ці вибори визнали на Заході.

«Останні вибори ми сфальшували, я вже казав про це західним. За президента Лукашенка проголосували 93,5%. Кажуть, що це не європейський показник. Ми зробили 86%… І якщо зараз узятися за перерахунок бюлетенів, то я не знаю, що з ними робити взагалі. До виборів нам казали, що якщо будуть приблизно європейські показники на виборах, то ми ваші вибори визнаємо. Ми збиралися зробити європейські показники. Але також, бачите, не вийшло», — заявив Олександр Лукашенко 23 листопада на прес-конференції в Мінську для українських журналістів.

За його словами, Захід пообіцяв був, що якщо результати будуть європейські, «то усе буде нормально». «Зробили європейські — ненормально», — наголосив президент Білорусі.

 Поділитися