MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Мінську затримали учасників несанкціонованого мітингу

11.12.2006    джерело: www.5tv.com.ua
Акцію активісти опозиції присвятили Дню прав людини. Близько 40-ка опозиціонерів утворили живий ланцюг на Жовтневій площі Мінська. В руках вони тримали портрети колишнього кандидата в президенти Білорусі Александра Казуліна та інших ув’язнених опозиціонерів.

Понад двадцять опозиціонерів затримали співробітники міліції під час несанкціонованого мітингу у Мінську.

Акцію активісти опозиції присвятили Дню прав людини. Серед затриманих - голова Об’єднаної громадянської партії Білорусі Анатолій Лебедько. Як повідомили представники правоохоронних органів, затриманих доправлять до районного відділку внутрішніх справ для подальшого з’ясування обставин. Нагадаємо, близько 40-ка опозиціонерів утворили живий ланцюг на Жовтневій площі Мінська. В руках вони тримали портрети колишнього кандидата в президенти Білорусі Александра Казуліна та інших ув’язнених опозиціонерів.
 Поділитися