MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Пікети, підпали та інші форми ‘дискредитації армії’ — дайджест російських протестів‘Незаконні’ квіти, одиночні пікети, коктейлі Молотова — дайджест російських протестівПолітичні частушки та сніговики-пікетники — дайджест російських протестівРФ: У Москві одного чоловіка затримали за одиночний пікет з упаковкою м’яса, іншого – за цитату з ТолстогоРФ: Адвокатку Марію Ейсмонт затримали за одиночний пікетЛітнього кримського татарина засудили на 10 діб арешту та штраф за одиночний пікет у КримуКомуністична партія в Україні сконалаДиявол носить Grechku – не «Чернігівське»Порошенко: Компартія пішла у минуле рішенням українцівМежигір’я пікетував – на допит в МВС попавУ Чугуєві побили пікетувальників. Міліція нікого не затрималаГромадські активісти 16 липня пікетуватимуть СБУПікетувати не можна розігнатиПрезидента і СБУ пікетуватимуть у справі РазвозжаєваПенсіонери пікетували Харківську облпрокуратуру (+фото)Партія регіонів повністю домінує у передвиборному сегменті ЗМІВ Сумах євангельські християни-баптисти на знак протесту проти катувань пікетували райвідділ УМВСПікет проти політрепресій у Харкові (ФОТО)Пікет під мерією й пересувне кіно на майдані в Харкові (ФОТО)Пікетування Харківської мерії з приводу припинення трансляції АТН (ФОТО)

«Это наш город, и нам в нем жить!» - такий головний бренд нової влади в Харкові

11.12.2006   
Ольга Гончарова
Дзержинський районний суд Харкова відхилив позов представників міської влади до громадянської партії "Пора" з вимогою заборони на проведення нею публічних акцій.

6-го грудня Харківська міська організація «Пора» провела пікет перед будинком міськвиконкому. Протестуючи проти дій нової влади, учасники акції презентували макет тюремної камери, в якій, на їх думку, повинні сидіти харківський мер Михайло Добкін, секретар міської ради Геннадій Кернес. Акція була викликана корупційним скандалом, що розгорівся у місті.

Реакція міськвиконкому не забарилася – влада звернулася до Дзержинського районного суду з вимогою, щоб суд заборонив «Порі» взагалі(!!!) проводити будь-які акції на площі Конституції. Аргументи, які наводили представники міськвиконкому в суді – такі акції ображають харків’ян та й сміття залишається.

Але Дзержинський районний суд Харкова відхилив позов представників міської влади до громадянської партії "Пора" з вимогою заборони на проведення нею публічних акцій. Однак зобов’язав пікетувальників прибирати усю наочну агітацію.

Дивує не тільки «відкат» цієї влади і взагалі суспільства назад, а саме повернення до найгірших зразків радянських часів – за нас знову вирішують, що саме нас ображає. Влада впевнена, що всі харків’яни підтримують її дії. Ну-ну…

Владі поки що вдається комфортно жити в Харкові, але зовсім не разом з мешканцями міста, а скоріше у протистоянні з ними. А до чого таке протистояння приводить ми вже бачили.
 Поділитися