MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Калашников наполягає на своїй невинності

19.12.2006    джерело: www.proua.com
За його словами, «Коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особи, я виступав і виступаю проти цього». Після виступу депутата, журналісти, які знаходились в ложі преси, почали скандувати: «Ганьба!».

Народний депутат від фракції Партії регіонів Олег Калашников заперечує свою причетність до перешкоджання діяльності журналістів телекомпанії СТБ біля Верховної Ради 12 липня. Про це він заявив з трибуни парламенту, передають «Українські новини».

«Я цілком солідарний з Президентом, прем’єр-міністром і головою Верховної Ради, які засуджують ці ганебні дії, але ситуація в іншому - я ці дії не здійснював», - заявив Калашников.

На його думку, свобода слова не є самостійним елементом демократичного суспільства, а повинна забезпечувати дотримання громадянських прав. «Коли свобода слова є інструментом проведення геноциду особи, я виступав і виступаю проти цього», - заявив Калашников.

Калашников назвав звинувачення на його адресу неперевіреною, недостовірною і наклепницькою інформацією. За словами Калашникова, він бажає, щоб кожен громадянин країни не міг бути звинуваченим безпідставно.

Калашников заявив, що взяв на себе відповідальність за інцидент і готовий її брати і ще раз, і ще раз, якщо це послужить консолідації України.

Після виступу депутата, журналісти, які знаходились в ложі преси, почали скандувати: «Ганьба!».

Після чого їм зробив зауваження заступник голови парламенту Адам Мартинюк, закликавши їх пригадати, що вони знаходяться не на мітингу.

Як повідомлялося, Рада засудила дії Калашникова з перешкоджання професійній діяльності журналістів телекомпанії «СТБ».

 Поділитися