MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Будівлю МВС сьогодні пікетували представники молодіжних організацій

20.12.2006    джерело: www.radiosvoboda.org
Причиною стало призначення Миколи Плеханова - начальника УМВС в Сумській області у 2004 році - на посаду заступника міністра внутрішніх справ.

Акцію проводив «Молодіжний Союз Наша Україна». Причиною стало призначення Миколи Плеханова на посаду заступника міністра внутрішніх справ.

За словами представника «Молодіжного Союзу Наша Україна» Олексія Гриценка, Микола Плеханов відповідальний за побиття студентів, масштабні фальсифікації, силовий тиск на спостерігачів і членів дільничних комісій під час президентської кампанії-2004.

Призначення Плеханова також прокоментував сьогодні і колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко: «І коли двері в мій кабінет відкрилися і туди зайшов Плеханов, я ледве не впав з крісла. Якщо відкинути міліцейські специфічні вирази, я йому кажу: “Господи, що ви тут робите?” Він каже: “Так от сказали зайти...” Я кажу: “Кругом! І туди-то марш! В мене для вас посади немає!” А він сьогодні керує кадрами МВС і внутрішньою безпекою МВС! Це дуже дискредитаційне призначення для іміджу нової української міліції».

 Поділитися