MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Черновецький звільнив Воробйову, яка публічно заявила про його цензуру

22.12.2006    джерело: www.imi.org.ua
Воробйова близько двох місяців тому заявила про тиск Київської міськадміністрації на видання та вимогу подавати матеріали на вичитку
Мер Києва Леонід Черновецький підписав розпорядження про звільнення головного редактора газети "Вечірній Київ" Людмили Воробйової.
Про це повідомив "Українській правді" депутат від БЮТ В Київраді Олександр Бригинець.
За його словами, напередодні Воробйова провела чергову конференцію спільно з головою комітету Верховної Ради Андрієм Червченком з приводу ситуації у виданні.
Як відомо, Воробйова близько двох місяців тому заявила про тиск Київської міськадміністрації на видання та вимогу подавати матеріали на вичитку.
За даними Бригинця, місце Воробйової посяде колишня співробітниця "Вечірки" Світлана Синякова, яка начебто співпрацювала з прес-службою Київради - повідомляє УП.
Журналісти газети та громадськість вимагали від Київради підписати договір про невтручання в редакційну політику, однак він так і не був підписаний.

 Поділитися