MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

СБУ порушила кримінальну справу за фактом масових заворушень

24.12.2006    джерело: www.unian.net
У прес-центрі зазначили, що СБУ надіслала запити до державних закладів та установ, а також фізичним особам, які були причетні до подій 16 грудня в Харкові для надання ними пояснень

Служба безпеки України порушила кримінальну справу за фактом масових заворушень у Харкові, що сталися 16 грудня ц.р.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі СБУ, кримінальну справу порушено за ч. 1 ст. 294 Кримінального кодексу України (організація масових заворушень, що супроводжувалися насильством над особою, а також активна участь у масових заворушеннях).

Крім того у прес-центрі зазначили, що СБУ надіслала запити до державних закладів та установ, а також фізичним особам, які були причетні до подій 16 грудня в Харкові для надання ними пояснень.

Як повідомляв УНІАН, 18 грудня керівництво торгової групи «Таргет» звинуватило Харківського міського голову М.ДОБКІНА та секретаря Харківської міськради Г.КЕРНЕСА у провокуванні масових безпорядків та побитті громадян 16 грудня ц.р. у Харкові.

 Поділитися