MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Комісія обласної ради Івано-Франківська з питань інформаційної політики підтримує роздержавлення преси

19.01.2007    джерело: www.zik.com.ua
Комісія схвалила звернення делегатів X-ої звітно-виборної конференції обласної організації Національної Спілки журналістів України щодо створення обласної координаційної ради зі сприяння і контролю за процесами роздержавлення ЗМІ
Постійна комісія Івано-Франківської обласної ради з питань інформаційної політики, діяльності засобів масової інформації та свободи слова, яку очолює генеральний директор обласного телебачення «Галичина» Ольга Бабій, схвалила звернення делегатів X-ої звітно-виборної конференції обласної організації Національної Спілки журналістів України щодо створення обласної координаційної ради зі сприяння і контролю за процесами роздержавлення ЗМІ. Про це власкора ЗІКу повідомили 18 січня у прес-службі голови обласної ради.
Також на першому у цьому році засіданні масмедійна комісія схвалила спільне звернення Головної Булави Всеукраїнського Братства ОУН-УПА, Братства ОУН-УПА Карпатського краю і народного депутата України Андрія Шкіля щодо державного визнання ОУН-УПА.
Наступне засідання комісії облради з питань інформаційної політики, діяльності ЗМІ та свободи слова відбудеться у лютому на телебаченні «Галичина» за участю народних депутатів України від Прикарпаття.

 Поділитися