MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Білоруські власники Інтернет-кафе зобов’язані „стучати” (розширено)

19.02.2007    джерело: www.imi.org.ua
Новий закон від 10 лютого 2007 р. зобов’язує власників Інтернет-кафе записувати усі відвідування веб-сайтів та інформувати міліцію про своїх клієнтів, котрі заходили на недозволені сайти. Про це повідомляє ІFEX.
Під претекстом стеження за порнографічними сайтами, та сайтами, що пропагують насильство, білоруська влада насправді намагається запровадити цензуру проти опозиційних сайтів та незалежних ЗМІ, - кажуть журналісти. Закон примусить власників за власною ініціативою звертатися до офіцерів міліції. Користувачі Інтернету не наважуватимуться відвідувати сайти, що можуть спричинити репресії проти них з боку влади. Нагадаємо, відвідувачі Інтернет-кафе зобов’язані надавати своє посвідчення особистості, перед тим, як отримати можливість вийти в Інтернет.
Влада зазначає, що це захід, котрий має боротися з Інтернет-злочинністю.

 Поділитися