MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Тепер усі будуть знати, що таке порно в Україні

27.02.2007    джерело: www.pravda.com.ua
Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі затвердила критерії визначення порнографічної та еротичної продукції.
Критерії відношення друкованої, аудіовізуальної, електронної, рекламної продукції, а також переданих і отриманих по комунікаційних лініях повідомлень і матеріалів до розряду порнографічної чи еротичної продукції затверджені комісією 20 лютого.
Як повідомляє прес-служба Нацкомісії з питань захисту суспільної моралі, така формалізація критеріїв стане першим кроком до оформлення їх в один законодавчий акт, який стане "надійним інструментом" у визначенні характеру вищевказаної продукції.
На думку членів комісії, це дозволить уникати "двозначності і помилок" у практиці держустанов, які регламентують цей вид діяльності, правоохоронних органів та суддів.
У ході засідання також було відзначено, що в Україні існує тенденція збільшення порушень чинного законодавства у сфері захисту суспільної моралі на ринку рекламних послуг.
У зв’язку з цим члени комісії вирішили звернутися до провідних виробників, розповсюджувачів реклами, рекламодавців з вимогою не допускати появи в рекламному просторі продукції, яка порушує етичні, гуманістичні, моральні норми і нехтує правилами пристойності.

 Поділитися