MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Мешканки Білорусі пікетують посольство у Києві

02.03.2007    джерело: www.5tv.com.ua

Добитися правосуддя від влади прийшли мешканки Білорусі під посольство своєї країни у Києві. Вони спеціально приїхали з Мінська, щоби привернути увагу до неможливості доступу до правосуддя у своїй країні.

Пікетувальниці кажуть, їхні родичі засуджені незаконно, але домогтися звільнення - неможливо. Влада Білорусі вимагає від правоохоронців 100-відсоткового розкриття злочинів. Саме тому, на думку жінок, правоохоронці неуважно розслідують справи, а прагнуть їх якомога швидше закрити. Активістки сподіваються, що акція, яка відбувається напередодні візиту Олександра Лукашенка до Києва, дасть українській стороні можливість підняти це питання на переговорах з білоруською владою.

Люди: "Должен быть визит нашего президента, и так как в нашей стране услышать наши власти не могут нас, мы думали, что приурочим это к визиту и здесь может быть наш президент узнает о бедах своего народа. В конституции написано, что народ - власть. но мы без власти и без прав.  Произвол у нас 100% даже больше".

 Поділитися