MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Києві бігали на лижах по асфальту за кубок Лукашенка

26.03.2007    джерело: www.5tv.com.ua
Біг на лижах по асфальту - так символічно організатори зобразили політику білоруського президента Лижі кріпили до взуття скотчем, через що у деяких спортивне спорядження спадало з ніг ще на середині дистанції

Українці висловили солідарність із білорусами. У центрі Києва відбулися перегони на лижах на "кубок Лукашенка".

Кількадесят студентів стали на лижі, які вони примотали до свого взуття скотчем і влаштували перегони по асфальту. Біг на лижах по асфальту - так символічно організатори зобразили політику білоруського президента. У такий спосіб вони ще й висловили протест тому, що Президент України Віктор Ющенко веде діалог із білоруським лідером  Олександром Лукашенком. 
Учасники перформенсу бігали на лижах по головній вулиці столиці 50ти метрівку. Вдавалося це не кожному - здебільшого лижі спадали. У змаганнях міг узяти участь кожен охочий - щоби висловити своє ставлення до режиму в сусідній країні.

«Як відомо, у всіх лижних забігах на приз О.ЛУКАШЕНКА перемагає сам О.ЛУКАШЕНКО. Цією акцією ми хочемо висловити протест проти бажання В.ЮЩЕНКА вести діалог з білоруським диктатором», – заявили організатори акції.

Акція відбулася в рамках фестивалю "Білоруська весна".

 Поділитися