MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На Майдані дітей не буде?

27.04.2007   
Ольга Гончарова

Під час колегії у МВС заступник Генерального прокурора Тетяна Корнякова повідомила, що Генеральна прокуратура проводить у регіонах перевірки фактів залучення студентів до участі в акціях протесту в Києві. За деякими з них вже порушені кримінальні справи.

Тетяна Корнякова підтвердила, що дійсно молодь привозять до столиці для участі в мітингах, під час яких молодь не тільки відривається від учбових занять, але й потрапляє не тільки в невідповідні санітарні умов, а навіть в небезпечні умови.

В інтерв’ю журналістам Т.Корнякова повідомила: "Зараз іде перевірка, зараз і міліція цим займається, і ми цим займаємося по кожній області, як тільки в нас буде узагальнення, ми вас проінформуємо". Відповідаючи на запитання, є чи вже кримінальні справи, заступник Генерального прокурора сказала: "Наскільки я знаю, є", і ще раз пообіцяла більше детальну інформацію оприлюднити після узагальнення матеріалів перевірки.

 Поділитися