MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Норвегія відмовила ексвагнерівцю у наданні притулку Боротьба з міжнародним викраденням дітей — законодавча ініціативаЗвіт за результатами моніторингового візиту до ДУ ‘Райківецька виправна колонія №78’Росія вивезла понад 19,5 тисяч українських дітей ‘Незаконні’ квіти, одиночні пікети, коктейлі Молотова — дайджест російських протестівНацрада = Роскомнадзор? Чи загрожує свободі слова закон ‘Про медіа’?Сумнівна надія на звільненняВдруге в останню путь: юридичний погляд на перепоховання‘200 днів болю та крові. Вам мало?’— дайджест російських протестівСам собі адвокат. Умовно-дострокове звільненняЄвген Захаров: Коли наступали росіяни, ув'язнених звільнили і вони пішли давати відсіч вороговіЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 60. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.02.2021 ‒ 28.02.2021 Частина 1 Проєкт Закону України «Про статус Омбудсмена»Про моделі сильного та слабкого ОмбудсменаЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 57 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.12.2020 ‒ 31.12.2020. Ч. ІІІ Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 56 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.12.2020 ‒ 31.12.2020. Ч. ІІ Моніторинговий візит до ДУ «Кропивницький слідчий ізолятор»Моніторинговий візит до ДУ «Кропивницька виправна колонія (№ 6)»Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 53-54. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.11.2020 ‒ 30.11.2020 Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання Огляд № 51-52 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.10.2020 ‒ 31.10.2020

Депутат чекає на відповідь від Добкіна в суді

16.05.2007   
Георгій Кобзар
Депутат Харківської міської ради Андрій Руденко подав у Київський районний суд Харкова позов до представників міської влади на неналежну організацію роботи з депутатськими зверненнями.

Депутат Харківської міської ради Андрій Руденко (фракція партії «Народний союз Наша Україна» (НСНУ) подав у Київський районний суд Харкова позов до представників міської влади на неналежну організацію роботи з депутатськими зверненнями.

Відповідачами за позовом виступають харківський міський голова Михайло Добкін і секретар міської ради Геннадій Кернес.

Сергій Крижаный – помічник депутата – повідомив, що Андрій Руденко не зміг одержати відповіді по суті на значну частину своїх звертань до міського голови. Крім того, більшість тих відповідей, що таки були надані, були підписані не мером, а секретарем міської ради.

«Руденко на одній з останніх сесій відзначив, що, можливо, йому варто буде звертатися до Кернеса, і тоді відповіді буде давати мер», – іронічно підкреслив помічник депутата.

З огляду на той вплив, що має пан Кернес у міській владі (його у Харкові навіть називають не просто секретар, а «генеральний секретар» міської ради), цілком зрозуміло, чому саме він підписує листи від імені міського голови.

Не зрозуміло тільки, чому Харківський міськвиконком не спромігся надати відповіді на звернення від депутата ради, тим більше – опозиційного, з огляду на те, що опозиція завжди користується нагодою вказати на недоробки з боку влади. Характерно, що останнім часом одночасно збільшується і кількісний склад виконавчого апарату ради, і скарги на його (без)діяльність.

 Поділитися