MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

«Українська демократія є напівосвіченою, розгнузданою, недисциплінованою й нетрадиційною…»НАН відмовилася передавати Нацполіції будівлю Інституту фізіології на прохання АваковаВисновок щодо політичних мотивів кримінального переслідування та порушень прав людини у справі Сергія ПашинськогоОбмін: наживоПравозахисник позивається до Зеленського через виступ недержавною мовоюНа суд проти нацгвардійця Марківа до Італії прилетіли військові та Міністр АваковЦВК звернулася до СБУ та поліції через погрози праворадикалівХто замовив Катю Гандзюк: що відомо про суботні сутичкиЗаява ХПГ та УГСПЛ щодо екстрадиції біженця з РФ Тимура Тумгоєва до РосіїЧому Ленін досі з намиПочему Ленин до сих пор с намиІсторія подвигу батальйонів, що врятували країнуУ Харкові з’явилися псевдо-поліцейськіЯк досягти балансу дотримання прав людини з урахуванням умов реального військового стануСмертельне затримання на Миколаївщині – чи витримає Нова поліція цей іспит?Евгений Захаров: В Украине хунты не будетУкраїнська міліція стала поліцієюЗлочин без терміну давності ...Результати громадського спостереження Харківського КВУ за серпень 2015 рокуУ зіткненнях під Верховною Радою постраждала 131 людина, одна загинула

У Харківській області не буде місця рейдерству

08.06.2007    джерело: www.kharkivoda.gov.ua

7 червня, під час стихійного мітингу перед заводом, працівники підприємства ДП «Дублянський спиртозавод» передали голові Харківської облдержадміністрації Арсену Авакову звернення з приводу спроби захоплення підприємства.

У зверненні, під яким стоїть 249 підписів співробітників підприємства і мешканців села Дублянка Краснокутського району, йдеться про спробу захоплення заводу під час хвороби директора підприємства, і наголошується, що приведені щойно призначеним в.о. директора люди блокували роботу підприємства, загрожують масовими звільненнями і поводяться зухвалим чином.

«Всі дії новоприбулих спрямовані на знищення і розграбовування нашого підприємства – ДП Дублянського спиртзаводу», – наголошується у зверненні.

Учасники мітингу відзначають, що при нинішньому керівнику завод працює стабільно й цілком укомплектований співробітниками. На підприємстві повністю погашена заборгованість по зарплаті, проведений комплекс заходів щодо ремонту й відновленню заводу, а також розроблений детальний бізнес-план його розвитку. Крім того, завод є градоутворювальним підприємством, і від його стабільної роботи залежить життя не тільки працівників, але й членів їх сімей. Підприємство надає велику підтримку соціальній сфері села – школі, дитячому садку, лікарні.

Виступаючи перед учасниками мітингу, Арсен Аваков заявив:

«Я полагаю, что у многих дельцов, дорвавшихся до государственного имущества, кружится голова от желания быстрее сорвать деньги с государственного предприятия. Их не смущают ни судьбы успешно работающих предприятий, таких как Дублянский спиртзавод, ни людские судьбы. Они позволяют себе десятками увольнять людей ради воплощения своих сомнительных схем на, подчеркиваю, государственном предприятии!

Я, как глава областной администрации, не позволю, чтобы в Харьковской области процветало «рейдерство», и приложу все усилия, чтобы предприятия, которые нормально работают, платят налоги и имеют активную поддержку населения, работали и дальше…»

 

 Поділитися