MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Конкурс «Незалежне висвітлення дострокових виборів до Верховної Ради України»

21.06.2007    джерело: www.civicua.org
МФ "Відродження" та Інтерньюз-Нетворк оголошують спеціальний конкурс за програмою "Зміцнення незалежних засобів масової інформації в Україні" в рамках Відкритого Фонду для ЗМІ України. Останній термін подання проектів - 2 липня 2007 року

Міжнародний фонд "Відродження" та Інтерньюз-Нетворк оголошують спеціальний конкурс за програмою "Зміцнення незалежних засобів масової інформації в Україні" в рамках Відкритого Фонду для ЗМІ України.

Кошти Відкритого Фонду для ЗМІ формуються за рахунок внеску Міжнародного фонду "Відродження" та Гранту, наданого Інтерньюз-Нетворк Офісом з питань демократичних і соціальних перетворень Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Пріоритети конкурсу (не в порядку черговості)

* Моніторинг дотримання стандартів журналістики у висвітленні передвиборчої кампанії та моніторинг дотримання стандартів свободи слова та порушень вимог законодавства у відносинах влади зі ЗМІ та журналістами.
* Проведення широкої конференції до або на початку виборчої кампанії для представників центральних та обласних ЗМІ за участі перших осіб регулюючих органів у сфері ЗМІ з питань діяльності ЗМІ під час виборів, недоліків та новел виборчого законодавства, можливих його порушень та шляхів їх уникнення тощо.
* Проведення в регіонах низки семінарів-тренінгів для ЗМІ щодо особливостей та правових засад висвітлення виборчої кампанії.
* Підтримка “гарячих” ліній надання консультативної правової допомоги ЗМІ під час виборчої кампанії.
* Надання правової допомоги журналістам та ЗМІ у захисті їхніх прав, у т.ч. – шляхом представництва їхніх інтересів у судах впродовж кампанії.
* Перевидання з можливим доопрацюванням опублікованих раніше посібників для журналістів та ЗМІ щодо правових засад діяльності ЗМІ під час виборів.

Загальний бюджет конкурсу - 158 000 доларів США.

Останній термін подання проектів - 2 липня 2007 року.

АПЛІКАЦІЙНУ ФОРМУ та умови конкурсу ви зможете знайти на: http://irf.kiev.ua/ua/programs/media/openfund/?doc:int=5715

Контактні особи:
Сергій Дьома, менеджер Програми "Відкритий Фонд для ЗМІ”
ел. пошта: [email protected]

Олена Михайлова, координатор Програми "Відкритий Фонд для ЗМІ”
ел. пошта: [email protected]

Інформація про цей та інші конкурси Міжнародного фонду “Відродження” на http://irf.kiev.ua

Додатки : Інформаційний лист ( doc-file (467.968 kb)   )


Джерело : Міжнародний фонд "Відродження"

 Поділитися