MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Установчий тренінг «Методологія журналістського розслідування. Як писати про права пацієнтів»

17.08.2007    джерело: www.civicua.org
проводить Академія Української преси 2-3 вересня 2007 року в м. Києві. Останній день подання заявок-анкет - 27 cерпня 2007 року.

Академія Української Преси за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та Міжнародного фонду "Відродження" оголошує початок проекту "Інформаційне забезпечення продуктивного публічного діалогу громадськості, урядових структур та органів влади. Журналістські розслідування. Права пацієнтів: онкохворі, психічно хворі, хворі на туберкульоз"

У рамках проекту передбачається здійснення та оприлюднення актуальних журналістських розслідувань з порушень прав найбільш вразливих груп пацієнтів, формування сприятливої громадської думки через проведення інформаційної кампанії з пропагування, популяризації прогресивних підходів та ініціатив з метою привернення уваги українського суспільства до актуальних проблем з правами пацієнтів.

Першим кроком проекту стане установчий тренінг "Методологія журналістського розслідування. Як писати про права пацієнтів".

Тренер: Олег Хоменок, Радник проекту IREX U-Media, медіа-тренер.

Учасники, які успішно пройшли тренінг, будуть запрошені до подальшої участі у проекті, що передбачає стажування, отримання консультаційної та юридичної підтримки під час безпосереднього здійснення розслідувань.

Тренінг відбудеться 2-3 вересня 2007 року в м. Києві

Усі витрати, пов’язані з участю у тренінговій програмі (проживання, перебування, харчування), організатори беруть на себе.

Останній день подання заявок-анкет - 27 cерпня 2007 року.

Заявки надсилайте на адресу: [email protected].

З питаннями слід звертатися до Оксани Волошенюк, Академія Української Преси, за тел. (8044) 234 52 52, 8050 559 95 55 або [email protected]

Автор : Валерій Іванов

Додатки:

Програма тренінгу - doc-file (57.344 kb)

Анкета-заявка - doc-file (46.08 kb)

 Поділитися