MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Черновецький заборонив розміщення агітаційних наметів у Києві

02.09.2007   
За його словами, він не дозволить «перетворити Київ в місце побоїща політичних суперників». Різні політичні сили вже різко виступили проти ініціативи

Мер Києва Леонід Черновецький заборонив розміщення у Києві агітаційних наметів всіх політичних сил, повідомили  у прес-службі КМДА.

 «Я не дозволю перетворити Київ в місце побоїща політичних суперників», - сказав Черновецький.

Він також підкреслив, що потворні намети створюють безлад на міських вулицях, так само як і сміття, яке залишають після себе звезені з усієї країни мітингувальники.

 «Я ще раз повторю: заборона встановлення агітаційних наметів є обов’язковою для всіх без винятку політичних сил - від БЮТ до Партії регіонів», - сказав Черновецький.

Водночас Київський міський осередок Партії регіонів виступив категорично проти ініціативи Чернівецького, і Київський штаб Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» попереджає мера про кримінальну відповідальність за порушення виборчого законодавства через заборону розміщення агітаційних наметів усіх політичних сил у столиці.

За матеріалами «proUA»

 Поділитися