MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Редакційна рада 5 каналу рекомендує керівництву не звільняти Слісаренка, але оголосити йому догану

04.09.2007    джерело: www.5tv.com.ua
Прес-реліз: 4 вересня відбулося засідання Редакційної Ради «5 каналу», під час якого, серед інших питань, розглядалася ситуація зі звільненням ведучого Ігоря Слісаренка.

4 вересня відбулося засідання Редакційної Ради «5 каналу», під час якого, серед інших питань, розглядалася ситуація зі звільненням ведучого Ігоря Слісаренка.

Щодо цього питання Редакційна Рада постановила (цитата – за протоколом засідання):

«1. Частина інформації, подана у випуску новин 1 вересня об 11 годині ведучим І. Слісаренком, була викладена без посилань на джерело, з неточним цитуванням інформаційного агенства і з упередженістю, що є порушенням певних пунктів Засад редакційної політики.

2. Рекомендувати керівництву каналу не задовольняти заяву І. Слісаренка про звільнення.

3. Рекомендувати керівництву каналу за порушення певних пунктів Засад редакційної політики оголосити І. Слісаренку догану.

4. Просити І. Слісаренка зустрітися із керівництвом каналу та Редакційною радою для врегулювання ситуації.

5. Закликати  політичні сили і окремих політиків не спекулювати на темі звільнення І. Слісаренка.

6. Оприлюднити ці рішення Редакційної ради.»

На засіданні були присутні члени Редакційної ради, керівництво каналу в  особі генерального директора Адамчука І.Д., генерального продюсера Стеця Ю. (який на прохання членів Редради для участі у цьому засіданні вийшов з відпустки) та шеф-редактора Народецького О., а також працівники каналу. Запрошений на засідання телеведучий Ігор Слісаренко не прийшов, не попередивши про зміну своїх планів (напередодні засідання він підтвердив свою участь).

Прес-служба «5 каналу»

 Поділитися