MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Студентське самоврядування Львівщини: проблеми і перспективи

05.09.2007    джерело: www.maidan.org.ua
Круглий стіл відбудеться 21 вересня 2007 року у Львові
21 вересня 2007 року у Львові відбудеться круглий стіл "Проблеми і перспективи розвитку студентського самоврядування у Львівській області"

До участі у круглому столі запрошуються представники органів студентського самоврядування Львівщини, молодіжних та громадських організацій, які працюють за цією тематикою, журналісти.

Також в обговореннях візьмуть участь Вікі Ауелз, експерт з питань студентського самоврядування CША (Міжнародний Університет штату Флоріда) та експерти із студентського самоврядування України.

Планується обговорення питань розвитку правового регулювання діяльності органів студентського самоврядування і його впливу на сьогоднішній стан діяльності студсамоврядування; стану студентського руху та студентського самоврядування у Львівській області; проблем та перспектив їхнього вирішення для зміцнення потенціалу діяльності студентського самоврядування; позитивних закордонних практик діяльності студсамоврядування; можливостей студентського самоврядування у Болонському процесі.

Захід відбудеться: 21 вересня 2007 року о 10.00 у прес-центрі Комітету підтримки студентського самоврядування і ІПЦ "Наше право" за адресою: м. Львів, вул. Сніжна 6/5 (вулиця між церквою М. Сніжної (р-к Добробут) та приватною школою св. Софії).

Захід проводиться у рамках проекту "Посилення ролі та підвищення потенціалу студентського самоврядування в Україні".

Для участі та із запитаннями слід зголошуватися за контактами:
Тетяна Яцків
тел (факс) 2975427 моб. тел. 80974434233
e-mail: [email protected], [email protected]
ICQ 384-530-207
 Поділитися