MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Моніторинг незалежності суддів в Україні

21.09.2007    джерело: www.civicua.org
Центр суддівських студій запрошує НУО взяти участь в опитуванні стосовно дотримання в Україні принципу незалежності суддів

Опитування проводиться Центром суддівських студій спільно з Радою суддів України в рамках проекту “Підтримка судової реформи в Україні. Сприяння зміцненню незалежності суддів”, що здійснюється при підтримці Дирекції з питань розвитку та співробітництва Швейцарії та має на меті ідентифікувати основні проблеми, що виникають з дотриманням принципу незалежності суддів в Україні.

Результати даного опитування будуть використані при проведені базового дослідження, що стане відправною точкою для подальшого щорічного моніторингу стану незалежності суддів в Україні. Одночасно буде здійснюватись систематичний моніторинг ЗМІ. Результати базового дослідження і щорічних моніторингів будуть оприлюднені та разом з відповідними висновками і рекомендаціями експертів надіслані до Ради суддів України, Верховного Суду України, відповідних парламентських комітетів Верховної Ради України для оперативного та своєчасного реагування на порушення та посягання на судову незалежність. Проведення таких моніторингів має стати дієвим механізмом на шляху створення незалежного та неупередженого правосуддя в Україні.

Учасники опитування будуть запрошені до участі в презентації з оприлюднення результатів моніторингу стану незалежності суддів в Україні, який запланований на жовтень 2007 року.

Просимо відповісти на запитання опитувальної анкети для недержавних організацій (у форматі MS Word)

Заповнену анкету просимо надіслати до 30 вересня 2007 року на адресу електронної пошти: [email protected] або на поштову адресу: Центр суддівських студій, 01030, м. Київ, вул. Михайла Коцюбинського,12.

Додаткова інформація за тел. 8-044-235-67-77, або 8-044-234-35-86.

Контактні особи: Наталія Верещінська, Андрій Алєксєєв


Джерело : Центр суддівських студій

Автор : Наталія Верещінська

Додатки : Опитувальна анкета  zip-file (85.223 kb)

 Поділитися