MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Вибори – 2007 на Харківщині: новини в режимі нон-стоп

27.09.2007   

Харківська Інформаційна агенція «STATUS QUO» разом з обласним відділенням ВГО «Комітет виборців України» в день голосування 30 вересня організовує роботу прес-центру «Вибори 2007».

У діяльності пре-центру заплановані такі заходи:

14.00 - 17.00 – прес-конференції голів обласних штабів партій на блоків – учасників виборів. Коментарі ходу голосування, порушень та заяв політиків.

17.00 - 18.00 – прес-конференції керівників громадських організацій, які спостерігають за ходом голосування (Комітет виборців України, Харківська правозахисна група), іноземних спостерігачів, а також коментарі кількох голів окружних виборчих комісій.

18.00 - 19.00 – коментарі ходу голосування та прогнози провідних харківських (наживо) та київських політологів (телефоном), коментарі щодо порушень під час голосування від експертів конституційного за виборчого права.

19.00 – брифінг повноважного представника Головного управління МВС України в Харківській області.

19.30 -21.20 – прес-конференції політиків – представників різних політичних сил (наживо та телефоном).

21.30 – завершення роботи прес-центру.

Протягом усього часу роботи до прес-центру щогодини буде надходити оперативна інформація про перебіг виборів від спостерігачів КВУ. Ця інформація буде роздруковуватись та поширюватись серед учасників прес-центру.

Для зручності журналістів, їм буде надана можливість безкоштовного користування комп’ютерами та Інтернетом у залі, де будуть проходити прес-конференції. Буде можливість підключити до мережі власний ноутбук.

Будуть організовані кава-брейки та можливість перегляду новин по телевізору.

Для безпеки роботи журналістів та гостей, вхід до прес-центру буде можливий тільки при пред’явленні редакційного посвідчення і за списками акредитації.

Прес-центр працюватиме 30 вересня з 14:00 до 21:30 за адресою: м. Харків, вул. Академіка Проскури, 1 (бізнес-центр «Телесенс»), 4 поверх, конференц-зал.

Акредитуватись можна за тел. 755-18-64 (КВУ) або 715-52-77 (SQ, Анна Журба) або вислати список учасників на e-mail [email protected] до 28 вересня 2005 року до 14:00.

 

 Поділитися