MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Турбоатом» судиться з тижневиком «Дзеркало тижня»

08.10.2007    джерело: imi.org.ua

Харківське ВАТ «Турбоатом» подало судовий позов на щотижневик «Дзеркало тижня» у зв’язку з публікацією статті «Турбоатом» сподівається на уряд та Будду», яка вийшла 29 вересня. 

Підприємство вимагає від відповідача спростування неправдивої інформації та відшкодування моральних збитків. Як повідомляє прес-служба заводу, в статті безпідставно стверджується, що «через ігнорування аварії в одного зі своїх російських контрагентів харківський «Турбоатом» ризикує заборгувати індійцям майже 40 млн. доларів. І нашкодити  своїй репутації на міжнародному ринку».

«Ця інформація не відповідає дійсності», – відзначають у прес-службі підприємства. Так як обладнання, встановлене на АЕС, проходить пуско-налагоджувальні роботи, акт здачі-прийняття робіт не підписано і гарантійні зобов’язання не діють. Ніяких претензій та штрафних санкцій з боку керівництва індійської АЕС не висувалося.

Дивись також:

Харківський «Мегабанк» судиться зі ЗМІ

 

 Поділитися