MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Парламент взявся за Добкіна

14.01.2008   
Георгій Кобзар
Створено робочу групу з розгляду питання щодо призначення позачергових виборів депутатів Харківської міської ради та Харківського міського голови.

Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Верховної Ради України вирішив створити робочу групу з розгляду питання щодо призначення позачергових виборів депутатів Харківської міської ради та Харківського міського голови.

Як повідомляє офіційний сайт парламенту, Комітет на своєму засіданні розглянув звернення Голови Харківської обласної державної адміністрації А. Авакова про можливість призначення Верховною Радою України позачергових виборів депутатів  Харківської міської ради та Харківського міського голови.

Народні депутати заслухали інформацію заступника голови Комітету Ю. Ключковського щодо відповідного звернення губернатора Харківської області, в якому йдеться про порушення чинного законодавства, допущені Харківською міською радою та мером Харкова в сфері земельних відносин, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства, взаємовідносин з політичними партіями та громадськими організаціями.

За підсумками обговорення, було вирішено створити робочу групу з цього питання у складі народних депутатів: Миколи Трайдука (БЮТ) – керівник групи, Сергія Гордієнка, Владислава Каськіва, Вадима Петренка, Віктора Пилипишина.

Робочій групі доручено підготувати проект висновку з цього питання в термін до 9 лютого 2008 року та подати його на розгляд Комітету.

Нагадаємо, що подання про позачергові вибори мера Харкова і міської ради Арсен Аваков подав в кінці грудня минулого року.

 

Дивись також:

Заборонено забороняти

 

ФОТО Юрія Чумака

 Поділитися