MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Моніторимо Омбудсмена разом!

16.01.2008   
Юрій Чумак
Якщо ваші права чи права ваших рідних, друзів, знайомих порушувались, і ви змушені були звертатися до Уповноваженого ВРУ з прав людини, просимо повідомити нас про результати реагування на ваші звернення.

Шановні читачі Інтернет-сайту та бюлетеню «Права людини»!

Харківська правозахисна група є учасником проекту, що включає проведення громадського моніторингу інституту Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. В його рамках передбачено моніторинг як діяльності Омбудсмена та його Секретаріату, так і їх бездіяльності.

Якщо ваші права чи права ваших рідних, друзів, знайомих порушувались, і ви змушені були звертатися до Уповноваженого ВРУ з прав людини, просимо повідомити нас про результати реагування на ваші звернення. Будь ласка, надсилайте ксерокопії ваших листів та відповідей на них з Секретаріату Уповноваженого на адресу: а/с 10430, Харків-2, Україна, 61002

Або присилайте відскановані копії цих документів та пишіть нам електронною поштою на e-mail: [email protected]

За результатами реалізації проекту буде проведено аналіз діяльності Омбудсмена в області реагування на виявлені порушення прав людини й розроблено висновки та рекомендації щодо вдосконалення чинного законодавства, а також практики його застосування у галузі забезпечення прав і свобод людини в Україні.  

Дивись також:

Що краще: декларативні права чи чітко визначені та надійно захищені?

 Поділитися