MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Генеральна прокуратура визнала порушення в розслідуванні справи Кейвана

02.03.2008    джерело: www.helsinki.org.ua
Нагадуємо, що в результаті нещасного випадку Іван Кейван отримав опіки 80% поверхні тіла. За цим фактом не було проведено не тільки ретельного розслідування, а навпаки – дев’ятирічного хлопця звинуватили у незаконному проникненні на територію об’єкта підвищеної небезпеки

Генеральною прокуратурою України була проведена оперативна нарада стосовно стану слідства у справі Івана Кейвана, на якій було встановлено, що досудове слідство у справі проводилося неповно.
У зв’язку з цим постанову слідчого прокуратури Тернопільської області про закриття кримінальної справи від 26.12.07 було скасовано, слідство у справі відновлено.
Прокурору Тернопільської області дано вказівки щодо всебічного і повного дослідження всіх обставин події, усунення виявлених порушень та вжиття заходів, спрямованих на забезпечення якісного розслідування і прийняття у справі законного рішення.

 Поділитися