MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Сіре та чорне посвідчення. Які пільги отримують родини загиблих військовослужбовців в Україні?Russia’s killing of over 50 Ukrainian POWs at Olenivka was a “show execution” – former Azov defenderRussian torture of Ukrainian civilians and POWs is clearly state-endorsed policy – UN Rapporteur Під час окупації Бучі російський військовий наказав ідентифікувати усіх одягнених у чорне людей як ворогівRussian media abet Putin regime in calling parts of Ukraine ‘new Russian territory’ and abducted Ukrainians – ‘terrorists’The Russians “treat torture as entertainment” – Enerhodar Deputy Mayor held hostage for almost a year Poetry and Flowers Against the War – Digest of Russian ProtestsSpontaneous Memorial on Ukrainsky Boulevard – Digest of Russian ProtestsСудилище над українськими військовополоненими окупанти можуть провести 24 серпня – мер МаріуполяМер Мелітополя: на російському блокпосту у Василівці – черга з тисячі автівокЗ плакатом проти орвеллівської держави – дайджест російських протестів«В сусідньому будинку загинула сім’я» – мешканка Сєвєродонецька«Була людина і раз – розриває людину» – маріупольська випускниця, що пройшла крізь пеклоЗаява Amnesty International – позиція ініціативи «Трибунал для Путіна»«Лежав, промовляючи назви українських міст» – дайджест російських протестівChief Kremlin propagandist calls Russia’s killing of elderly civilians – Hero of Ukraine Oleksiy Vadatursky and his wife - 'denazification in action'Дві з половиною тисячі кілометрів пішки проти війни – дайджест російських протестівУ рф 92 українським військовим висунули обвинувачення, що базується на дезінформації, – Amnesty International«Робили інформаційні листівки та розвозили по бомбосховищах» – маріупольський журналіст Максим Грабовський«Людина, схожа на заступника начальника колонії, б’є людину, схожу на засудженого» – позаплановий моніторинговий візит до “Полицької виправної колонії  (№76)”

Євросоюз радить Україні дотримуватися екологічних стандартів

13.03.2008    джерело: www2.dw-world.de

Суперечка навколо каналу “Дунай – Чорне море” стосується не лише України та Румунії, а й усіх, хто прагне не зашкодити довкіллю. Про це повідомив після завершення ради Україна-ЄС у Брюсселі у вівторок заступник генерального директора з питань зовнішніх відносин Єврокомісії Х’ю Мінгареллі.
За словами Х’ю Мінгареллі, керівництво Євросоюзу розуміє, що українська влада зацікавлена у добудові каналу “Дунай – Чорне море” з економічних причин. Утім, Брюссель не хотів би, щоб утілення подібних намірів становило екологічну загрозу для екосистем дельти Дунаю. “Все, що стосується збереження екосистем, захисту довкілля стосується всіх нас, а не лише України та Румунії. Тож це стосується і ЄС, хоча він і не є учасником цього конфлікту”, – зазначив Х’ю Мінгреллі. Саме тому, зауважив посадовець, керівництво Євросоюзу дозволило собі дати пораду українській владі – дотримуватися екологічних стандартів. У свою чергу, український прем’єр Юлія Тимошенко пообіцяла, що всі питання, пов’язані з роботою каналу, Київ вирішуватиме з урахуванням екологічних моментів.

 Поділитися