MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

На Донеччині відбувся тренінг «Виконання Закону «Про інформацію»

08.04.2008   
На тренінгу було складено пам’ятку для державних службовців щодо виконання Закону України «Про інформацію», яка буде розміщена в усіх відділах виконкому м. Вугледар.

1 квітня 2008 року у Громадській приймальні Вугледарської міської ради відбувся тренінг «Виконання Закону «Про інформацію».

Учасниками заходу стали понад 20 представників влади – начальники та спеціалісти усіх відділів виконавчого комітету: фінансовий, юридичний відділ, відділ у справах сім’ї та молоді, відділ культури, Центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, відділ внутрішньої політики, відділ із питань депутатської діяльності та зв’язків із громадськістю тощо. Також у тренінгу взяв участь новий секретар міської ради.

Навчальний захід проводила тренер Творчого Центру Каунтерпат Демидова Ольга.

Учасників було ознайомлено із такими основними поняттями: поняття про інформацію, її види, класифікації; Закон України «Про інформацію»; поняття доступності інформації; інформаційний запит. Тренери розповіли державним службовцям про необхідність та ефективні шляхи інформування громади про рішення влади на місцях.

На тренінгу було складено пам’ятку для державних службовців щодо виконання Закону України «Про інформацію», яка в майбутньому буде роздрукована у типографії і розміщена в усіх відділах виконкому м. Вугледар.

Тренінг відбувся у рамках проекту «Доступність рішень влади», який виконується громадською жіночою організацією «Родина» (м. Вугледар Донецької області).

 

Інформаційний електронний бюлетень «ДОНБАС БЕЗ КОРУПЦІЇ»

[email protected]

 Поділитися