MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Польща-Україна: будувати мости, а не бар’єриУзагальнення нормативних актів щодо державної допомоги жертвам війниКінець волонтерству з 1 грудня? Чому критикують нові правила ввезення гумдопомогиПарламент ухвалив законопроєкт про відновлення e-декларування у першому читанні У Росії Нобелівського лавреата звинуватили в ‘реабілітації нацизму’До співробітників Меморіалу в Москві прийшли з обшуками‘Вони його просто вбили’ — у тюремній лікарні помер хворий на рак Віталій Матухно‘Стій за свої переконання, навіть якщо здається, що стоїш один!’— дайджест російських протестівПонад дві сотні дітей з Харківської області росіяни вивезли до Геленджика«Росіяни катували хлопця з Червоного Хреста…»Нарешті прийняти Україну як суб’єкт (Про німецьку україністику і не тільки)Проєкт Закону України «Про статус Омбудсмена»Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 57 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.12.2020 ‒ 31.12.2020. Ч. ІІІ Експрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 53-54. Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.11.2020 ‒ 30.11.2020 17 тисяч українських дітей чекають на усиновленняЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання Огляд № 51-52 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 01.10.2020 ‒ 31.10.2020 Бабий Яр 2021: Всматриваясь в будущее, можешь себе позволить обернуться и вспомнить прошлоеСерпнева драма повсталої Чехословаччини 1968 року – на пам'ятних конвертахБабий Яр, или Память о том, как в народ превращалось строптивое племяЕкспрес-огляд законотворчої діяльності Верховної Ради України ІХ скликання. Огляд № 46 Найважливіші законопроекти, зареєстровані в парламенті за період 30.06.2020 ‒ 12.07.2020

Харків’яни запрошуються відсвяткувати День Землі

16.04.2008   
Фестиваль "День Землі" проходитиме 18 квітня

Харківська обласна молодіжна громадська організація «ЕКО-ЛЕНД» запрошує представників екологічних організацій м. Харкова й області взяти участь в другому Харківському екологічному фестивалі «День Землі», приуроченому святкуванню міжнародного Дня Землі і Всеукраїнського Дня навколишнього середовища.

Фестиваль проходитиме 18 квітня на головній площі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (вул. Фрунзе, 21) з 12.00 до 15.00.

В рамках фестивалю:

- Представництво і знайомство гостей ярмарку з екологічними організаціями м. Харкова і області;

- Виставка плакатів екологічної спрямованості;

- Виставка дитячих малюнків, виробів, винаходів екологічної тематики;

- Екологічні конкурси, призи та подарунки;

- Нагородження призерів;

- Антинікотинова акція («Обміняй сигарету на цукерку»);

 Організатори обіцяють музику, конкурси, призи та прекрасний настрій.

Для реєстрації запрошуються екологічні організації м. Харкова й області, а також інші організації, які ведуть діяльність екологічної спрямованості і займаються відповідними проектами.

Заявки приймаються до 17 квітня включно за електронною адресою: [email protected]

та за тел.: 80677983612.

Контактна особа: Олена Нода

 Поділитися