MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

У Києві відкриють офіс МКС, а Ісландія визнала Голодомор геноцидомБританська Колумбія визнала Голодомор геноцидомВизнання Голодомору Геноцидом: Міжнародні Конвенції, Договори та Судові Рішення (Висновки Лемкіна Підтверджуються)Тези виступу на Міжнародному форумі до 85-х роковин Голодомору «Україна пам’ятає – світ визнає!»Тема Голодомору в осмисленні Рафаєла Лемкіна, у порівняльних ґеноцидах, та у заходах їх запобіганнюДо 85-ї річниці Голодомору. Як правильно кваліфікувати цей злочин?Політичні репресії на Харківщині під час Голодомору в дзеркалі статистикиІсторія кривавого хліба…In Memory of the Victims of Holodomor 1932-1933Українська катастрофа ХХ століття28 листопада 2015 року – День пам’яті загиблих під час ГолодоморуНауковці назвали точну кількість жертв ГолодоморуМайже дві третини українців вважають Голодомор 1932-33 років геноцидомLegal classification of Holodomor 1932-1933 in Ukraine and in Kuban as a crime against humanity and genocideВисновок. Правова кваліфікація Голодомору 1932-1933 років в Україні та на Кубані як злочину проти людяності та геноциду (оновлено)Російським історикам рекомендовано доводити «універсальність голодомору»В Росії книги про Бандеру і Голодомор прирівняли до екстремізмуУ Харкові пошкодили пам’ятний хрест жертвам ГолодоморуНа Сумщині оприлюднюють повну архівну базу загиблих від ГолодоморуRemembering the Victims of Holodomor 1932-1933

На сайті GOLODOMOR.KHARKOV.UA опубліковано нові матеріали

13.05.2008    джерело: www.golodomor.kharkov.ua
В результаті спільної роботи редакції порталу та працівників Державного архіву Харківської області у фондах ДАХО виявлено нові важливі документи про Голодомор 1932 – 1933 років в Україні.

Наразі на сайті  http://golodomor.kharkov.ua/   розміщено 90 різних за характером документів. Більшість з них публікується вперше.

 Редакція сподівається, що ця добірка допоможе відвідувачам сайту у більш грунотовному вивченні методів та засобів, що застосовувала радянська тоталітарна машина на чолі з компартією в організації Голодомору-геноциду Українського народу.

Робота над дослідженням архівних фондів продовжується.

12.05.2008

 Поділитися