MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Лікарі Костянтинівки нехтують психічно хворими

19.05.2008   
В місті психічно хворі залишаються поза межами лікарні

Між гаражів господарських будов, розташованих біля центральних воріт лікувальної установи, просто на сирій землі-матінці сиділа жінка середніх років (вже другий пацієнт) колишньої лікарні за два тижні після її закриття). По її зовнішньому вигляду, відсутньому погляду та неадекватній поведінці не важко було здогадатися, де вона мала знаходитися на даний момент.

За словами співробітників психіатричної лікарні, приймати таких пацієнтів у стаціонар тепер не можна, тому «швидка» і залишила хворого просто біля будівлі лікарні, де її і знайшли журналісти.

Ні міські медики, ні місцева влада, схоже, не дивлячись на свої оптимістичні повчання, типу, «у нас все узгоджено та вирішено», так нічого і не вигадали для вирішення проблеми. Тому, подібні життєстверджуючі картини ми спостерігатимемо тепер набагато частіше, ніж припускали.

15-05-2008
 Поділитися