MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Громадське обговорення стратегічних пріоритетів Міжнародного фонду «Відродження» на 2009 р.

04.07.2008    джерело: konsultant.org.ua
МФВ пропонує неурядовим організаціям взяти участь в обговоренні: заповнити анкету та надіслати свої коментарі, поради та пропозиції не пізніше 15 липня 2008р

Міжнародний фонд "Відродження" (МФВ) пропонує неурядовим організаціям взяти участь в обговоренні стратегічних пріоритетів діяльності Фонду на наступний рік.

Чому участь громадськості потрібна?

Плануючи свою діяльність на наступний рік, ми й надалі прагнемо виходити з нагальних суспільних потреб та викликів, які стоять перед громадянським суспільством. Нам важливо знати думки представників неурядових організацій, аналітичних центрів, а також окремих громадян щодо стратегічних напрямів та програмних пріоритетів, на основі яких формуються грантові конкурси та тендери програм МФВ.

Отже, просимо подивитися на запропоновані програмні пріоритети Фонду, як на такі, які могли б здійснюватися вами та вашими громадськими організаціями.

Що означають пріоритети МФВ?

Кожний пріоритет - це заклик до конкретних, результативних дій. Це - ваші майбутні проекти, подані до Фонду та ваша праця по їх здійсненню.
Це - самоорганізація у громадському, освітньому, медійному та інших секторах, створення асоціацій для відстоювання інтересів спільнот, проведення громадських акцій, участь у громадських радах, здійснення громадського контролю, моніторингу, експертно-аналітичної роботи, формулювання альтернативних державних політик, законодавчих документів, організація публічних обговорень, слухань, забезпечення свободи слова та інформації.
Це - громадський захист (адвокація), діалог з владою, електронне урядування, правозахист, лобіювання, судові позови, мережування громадських організацій всередині країни, а також конференції, круглі столи, встановлення контактів з зарубіжними партнерами, використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій, сприяння у перекладах та виданні суспільно значущої літератури та багато інших громадських ініціатив.

Мета обговорення.

Ми прагнемо, аби наша діяльність якнайбільше відповідала потребам громадянського суспільства загалом та потребам громадських організацій зокрема. Тому для нас важливо отримати оцінку наших пріоритетів з точки зору їх актуальності, реалістичності та ефективності.

Як можна взяти участь в обговоренні?

Будь-ласка, завантажте та заповніть анкету ( doc-file (315.392 kb) ) і надішліть на адресу [email protected].

Учасники громадського обговорення, які надішлють повні та аргументовані відповіді на запитання анкети, отримають подарунки від Міжнародного фонду "Відродження".

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені у вересні цього року на веб-сторінці МФВ.

Просимо надсилати ваші коментарі, поради та пропозиції не пізніше 15 липня 2008р.

Ваші відповіді будуть враховані в процесі стратегічного планування діяльності фонду на 2009 рік.

Дякуємо за співпрацю!

Євген Бистрицький,
Виконавчий директор МФВ

Джерело : Міжнародний фонд "Відродження"

 Поділитися