MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Мін’юст оприлюднить імена власників українських ЗМІ

26.11.2008    джерело: www.liga.net
Дані з Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності нададуть можливість пересвідчиться у наявності державної реєстрації того чи іншого друкованого видання

З 10 грудня 2008 року Міністерство юстиції України відкриє доступ до Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Мін’юсту України, доступ для відомостей про друковані ЗМІ планується надавати всім без винятку фізичним і юридичним особам.

В реєстрі можна буде отримати інформацію про прізвище, ім’я, чи найменування фундатора (співзасновників) видання, виду видання, назви видання, серії і номера свідоцтва про державну реєстрацію друкованого ЗМІ, дату державної реєстрації друкованого ЗМІ, органу, який здійснив державну реєстрацію.

Доступ до реєстру здійснюватиметься через веб-сайт Адміністратора реєстру - державного підприємства "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України (www.informjust.ua). Також на офіційному веб-сайті Міністерства юстиції України (www.minjust.gov.ua) планується розмістити посилання на відповідний веб-сайт Адміністратора реєстру.

Дані з Державного реєстру друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності нададуть можливість пересвідчиться у наявності державної реєстрації того чи іншого друкованого видання, а також можуть допомогти при виборі назви новостворюваного друкованого ЗМІ, оскільки українське законодавство забороняє проведення державної реєстрації друкованих видань з однаковими назвами. Крім того, суспільству відкриють інформацію про фундаторів і співзасновників видань.

 Поділитися