MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Узимку на вулицях Києва з’явиться соціальний патруль

05.12.2008    джерело: www.korrespondent.net
Серед послуг, які надаватимуть бригади: забезпечення бездомних та безпритульних громадян харчуванням, взуттям, одягом, гуманітарною допомогою.

Мер Києва підписав розпорядження, згідно із яким взимку в столиці патрулюватиме міський оперативний штаб допомоги бездомним та безпритульним громадянам.
За розпорядженням, на базі Будинку соціальної опіки створять три виїзні бригади для здійснення соціального патрулювання у зимовий період. Серед послуг, які надаватимуть бригади: забезпечення бездомних та безпритульних громадян харчуванням, взуттям, одягом, гуманітарною допомогою.
А у разі потреби, соціальний працівник виїзної бригади повинен надати першу медичну допомогу і при необхідності викликати швидку медичну допомогу.
Як повідомляє Інтернет-портал Київміськадміністрації, штаб функціонуватиме з 1 грудня 2008 року по 1 квітня 2009 року.
Розпорядженням також затверджено заходи щодо забезпечення діяльності виїзних бригад соціального патрулювання та склад оперативного штабу.
Зокрема, з метою забезпечення сприятливих умов роботи працівників соціального патрулювання, в кожному районі столиці створять відповідний штаб, на базі якого створюватиметься банк одягу та взуття для безпритульних осіб.
Для створення таких банків залучатимуть спонсорські, благодійні та меценатські кошти, гуманітарну допомогу від установ та закладів, громадських організацій, громадян.

 Поділитися