MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

«Закритість влади породжує корупцію»

25.02.2009    джерело: human-rights.unian.net
Прес-конференція ХПГ на таку тему відбудеться 26 лютого 2009 р. в УНІАН

26 лютого о 12-30 в УНІАН відбудеться прес-конференція Харківської правозахисної групи на тему: “Закритість влади породжує корупцію. Про засоби здійснення корупційних дій”. 

В роботі візьме участь Євген Захаров, співголова Харківської правозахисної групи, який розкаже: про те, як незаконне засекречування інформації породжує корупцію;  що приховувала влада від громадян України; як  будуються механізми корупційних дій; як протидіяти незаконному засекречуванню;  які результати мала громадська кампанія за відкритість влади; про результати праці  Харківської правозахисної групи в рамках проекту «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна» (вул. Хрещатик, 4, конференц-зал). 

Реєстрація на місці за редакційними посвідченнями.

 Поділитися