MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Центр безкоштовної допомоги жінкам «Серце Жінки»

16.04.2009    джерело: www.helsinki.org.ua
розпочав роботу у Львові у березні цього року

У березні цього року розпочав роботу центр безкоштовної допомоги жінкам «Серце Жінки», створений при Львівській обласній громадській організації «Жінки Батьківщини».

Як розповіла голова Львівської обласної організації «Жінки Батьківщини» Лідія Котеляк, діяльність центру спрямована на підтримку жінок, які потребують юридичної, соціальної, психологічної, медичної чи іншої допомоги, але не мають можливості самі подбати про себе. Центр уже функціонує, надаючи жінкам необхідну допомогу.

«З нами активно співпрацюють кваліфіковані спеціалісти: психолог, юрист, гінеколог, терапевт. Незважаючи на те, що діяльність центру «Серце Жінки» головно спрямована на підтримку жінок, необхідна допомога надається й іншим незахищеним та малозабезпеченим верствам населення – дітям-сиротам, людям похилого віку, інвалідам, багатодітним сім’ям тощо», – зазначила Лідія Котеляк.

Адреса центру: 79040, м. Львів, вул. Городоцька, 224.

джерело: zik.com.ua

 Поділитися