MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Вийшла щорічна доповідь про дотримання прав ув’язнених в Україні

26.05.2009    джерело: www.ukrprison.org.ua
Олександр Букалов
Громадська правозахисна організація "Донецький Меморіал" оприлюднила четверту щорічну доповідь „Дотримання прав ув’язнених в Україні – 2008”. Текст Доповіді в повному обсязі розміщено на "Тюремному порталі"

Громадська правозахисна організація Донецький Меморіал оприлюднила четверту щорічну доповідь „Дотримання прав ув’язнених в Україні – 2008”.

Доповідь підготовлена за фінансової підтримки Міжнародного фонду „Відродження” та мстить огляд змін у діяльності кримінально-виконавчої системи України, як сталися протягом 2008 року. В ній наведена статистична інформація, яка відображає стан діяльності системи у 2008 році, наведені приклади порушень прав людини та реакція керівництва системи на так події та факти, а також надана інформація про взаємодію громадських організацій та установ виконання покарань.

Доповідь мстить висновки та рекомендації, спрямовані на поліпшення стану дотримання прав людини в установах системи, а також відомості про виконання Департаментом рекомендацій попередніх Доповідей

Текст Доповіді в повному обсязі розміщено за адресою
http://ukrprison.org.ua/index.php?id=1243260521 

на інтернет-сайті   Тюремний портал

 

 Поділитися