MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Акція-вистава «Проти катувань!»

16.06.2009   
26 червня правозахисники запрошують всіх небайдужих взяти участь у акції, що відбудеться в Києві біля будівлі Генеральної прокуратури України з нагоди Міжнародного Дня проти катувань

Правозахисники запрошують всіх небайдужих взяти участь у акції-виставі «Проти катувань!», що відбудеться біля будівлі Генеральної прокуратури України 26 червня 2009 року.  
 
26 червня з нагоди Міжнародного Дня ООН проти катувань ініціативна група «Розуміємо права людини» проводить акцію-виставу „Проти катувань”. 
 
Мета акції: Привернути увагу до неналежного розслідування Генеральною прокуратурою випадків катувань
 
Під час акції під Генеральною прокуратурою України зустрінуться жертви катувань та представники Генеральної прокуратури. У виставі буде відображено як насправді проводять розслідування випадків нелюдського поводження!!

Збір 26 червня о 10.30 біля Генеральної прокуратури України
Офіційний початок акції об 11 год.
Тривалість акції – 40 хв.
 
Долучитися до акції може кожен! 

З усіх питань щодо проведення акції просимо звертатися до координаторів:  
Марина Говорухіна: 8 050 612 00 20
Назар Лосюк: 8 093 758 12 78

 Поділитися