MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Суд скасував заборону на «погану» рекламу про Тимошенко

08.10.2009   
Вчора заступник голови Верховної Ради заявив, що БЮТ вирішив відкликати з Печерського районного суду столиці позов про заборону недобросовісної реклами, що стосується діяльності прем’єр-міністра.

 Печерський райсуд Києва сьогодні відмінив власну заборону на «погану рекламу» про Тимошенко.

 Також суд залишив без розгляду позов партії «Батьківщина» до Підлубного Петра Сільвестровича про визнання незаконними і протиправними дій цього громадянина з розміщення на українських телеканалах «антитимошенківського» ролика.

Нагадаємо, що вчора заступник голови Верховної Ради бютівець Микола Томенко заявив, що Блок Юлії Тимошенко вирішив відкликати з Печерського районного суду столиці позов про заборону недобросовісної реклами, що стосується діяльності прем’єр-міністра.

Зокрема, М.Томенко зазначив, що позов ВО «Батьківщина» до Печерського районного суду міста Києва був спробою звернути увагу на необхідність не допустити наповнення ефірів негативною інформацією і перетворити президентську виборчу кампанію на політичні «розбірки» і обливання один одного брудом.

Правозахисники оскаржили цю ухвалу до суду в апеляційному порядку. Зокрема, УГСПЛ та адвокат Вячеслав Якубенко зазначили, що ця ухвала є незаконною та необгрунтованою й порушує їхні права.

За матеріалами УНІАН

 

 Поділитися