MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Що страшніше: свинячий грип чи вакцинація по-свинськи?

20.11.2009    джерело: www.civicua.org
У понеділок, 23 листопада о 12.30 в приміщенні інформаційної агенції УНІАН відбудеться прес-конференція: „Що страшніше: свинячий грип чи вакцинація по-свинськи?”
У понеділок, 23 листопада о 12.30 в приміщенні інформаційної агенції УНІАН, відбудеться прес-конференція: „Що страшніше: свинячий грип чи вакцинація по-свинськи?”.

У прес-конференції беруть участь:

Валентина ЯНЧУК, координатор громадської кампанії „Щеплення: свобода вибору”, Рух добровольців „Простір свободи”

В’ячеслав КОСТИЛЄВ, президент Ліги захисту громадянських прав

Наталя БЕЛІЦЕР, доктор біологічних наук, експерт Інституту демократії ім. Пилипа Орлика

Наталя КОЛОМІЄЦЬ, лікар-педіатр

Генпрокуратура визнала вакцинацію в Україні небезпечною для життя, але щеплення, по суті, залишаються примусовими. Досі не скасовано заборону на прийом до закладів освіти нещеплених дітей, аналогів якої немає в Європі.

Більше того, лобісти фармацевтичної індустрії в уряді й парламенті прагнуть посилити репресії проти всіх, хто відмовляється від вакцинації чи має власну думку про неї. Чиновники поширюють брехню про безпечність і чудодійність вакцин.

Громадська кампанія „Щеплення: свобода вибору” покликана зупинити цю сваволю.

Контакти: 8 (097) 179-47-09 , [email protected]

Джерело : Рух добровольців «Простір свободи»
 Поділитися