MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Інтернет-проект «Проти катувань!»

28.12.2009   

Шановні відвідувачі!

Хочемо повідомити вас, що вже певний час діє ресурс «Проти катувань!», який створено Харківською правозахисною групою спільно з сайтом «Майдан». Таке прикре явище, як катування та жорстоке поводження, на жаль, досить широко розповсюджене в органах МВС і установах виконання покарань сучасної України. Запобіганню цій ганебній практиці й присвячено проект, на якому публікуються різні матеріали за темою, а також повідомлення ЗМІ (з обов’язковим посиланням на джерело).

Передбачається на сайті й довідкова інформація, а розділ «Практичні поради» вже містить деякі матеріали. В «Книзі скарг» можна залишити повідомлення про випадки тортур і жорстокого поводження. Всі матеріали проекту можна коментувати.

 Поділитися