MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Тренінг “Розвиток судової журналістики в Україні”

22.01.2010   
До уваги журналістів національних та регіональних ЗМІ! Тренінг з судової журналістики відбудеться в Києві 29-31 січня 2010 року. Анкети приймаються до 26 січня 2010 року

До уваги журналістів національних та регіональних ЗМІ! 

Доля результатів виборів Президента України вирішуватиметься в судах: хто б не переміг з двох кандидатів в другому турі, це не влаштує жодного з них. Поле бою після ЦВК переміститься в суди. Тому пропонуємо відвідати тренінг з судової журналістики, який відбудеться в Києві 29-31 січня 2010 року.

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у триденному тренінгу Розвиток судової журналістики в Україні”, який відбудеться 29-31 січня 2010 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» , м.Київ.

В ході тренінгу учасники ознайомляться:

  • з основами судової журналістики;
  • зі стандартами, принципами та жанрами судової журналістики;
  • з особливостями висвітлення судового процесу;
  • з технологіями проведення журналістських розслідувань; 
  • з основами судової системи України;
  •  дізнаються про правовий захист журналістів;
  • дізнаються як взаємодіяти з суддями та прес-секретарями судів;
  • дізнаються як взаємодіяти з адвокатами;
  • отримають навички побудови плану роботи і структури інформаційного матеріалу вжанрі журналістського розслідування.

а також багато іншого, корисного для роботи журналіста.

Тренери:

Ігор Куляс. Провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором каналу «Новий канал», випусковим редактором програм новин "Репортер", редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на телеканалі «Студія 1+1». Як головний тренер провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів з тем, «Стандарти та етичні норми журналістики» „Техніка телевізійного репортажу”, "Журналістське розслідування", "Ніч виборів", „Організація роботи ньюзруму”, 5-тижневих "Шкіл новин", „Шкіл редакторів”, тренінг для тренерів для Методичної ради факультетів журналістики України та інші. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях, тестування персоналу і корпоративну консультацію на НТКУ (Перший національний телеканал), велику корпоративну консультацію на телеканалі «Інтер» тощо. автор-розробник проекту «Основ редакційної політики Суспільного мовлення». Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

Олександр Макаренко.
Шеф-редактор ранкових випусків телеканалу «Сіті». Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

Павло Моісеєв. Директор з правових питань «Інтерньюз-Україна». Провів більше 30 тренінгів щодо регулювання рекламної діяльності, спонсорства, оподаткування реклами, в тому числі з представниками, керівниками та співробітниками Секретаріатів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Член експертної ради з питань діяльності медіа під час виборів. Член експертної ради при Секретаріаті Президента з питань мовної політики, магістр права, магістр з фінансового менеджменту.

Тетяна Пушнова. Редактор програми «Сьогодні» на телеканалі TBi.Працювала заступниомк шеф-редактора новин на “5 каналі” (ТРК “Експрес-інформ”). Останні 5 років працювала на “5 каналі”, в 2004 – 2005 була редактором вхідної інформації, в 2006-2007 працювала випусковим редактором ток-шоу “Майдан з Данилом Яневським”. В 2005 – 2007 обіймала посаду випускового редактора новин та підсумкової програми дня “ЧАС”. В серпні 2008 була спеціальний кореспондентом “5 каналу” в Грузії.

Додаткову інформацію: Ви можете отримати, звернувшись до Ольги Сушицької за телефонами: (044) 458 44 40, моб. 067 243 63 55, або написавши на електронну адресу [email protected]

Для журналістів з регіонів організатори покривають такі витрати:

- дорожні витрати учасників за наявності оригіналів квитків;
- харчування;
- готель.

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ ТІЛЬКИ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ РЕЄСТРАЦІЄЮ.
Кількість місць обмежена!

Як зареєструватися?
Заповніть реєстраційну анкету за цим ЛІНКОМ або на блозі http://trainingsiua.blogspot.com/

Анкети приймаються до 14:00 26 січня 2010 року!

 Поділитися