MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

НАМ запускає освітній портал для ЗМІ

12.02.2010    джерело: www.telekritika.ua
На сайті вже представлено перший курс, «Інформаційні передачі під час виборів - зона особливої відповідальності».

Незалежна Асоціація телерадіоМовників(НАМ) запускає проект «Дистанційні курси для ЗМІ» - портал online-освіти для медіафахівців.

Навчальні матеріали адресовано таким категоріям медіафахівців, як теле- та радіожурналісти, редактори, менеджери, медіа-юристи, працівники відділів технічної підтримки, реклами та маркетингу тощо.

На сайті вже представлено перший курс, «Інформаційні передачі під час виборів - зона особливої відповідальності».

«Ми проаналізували роботу медіа під час виборів і створили курс таким, що відповідає на головне питання - як убезпечити себе та своє видання, теле- чи радіокомпанію від помилок під час висвітлення виборів. Цей курс є для українських медійників актуальним, адже у нас попереду, як мінімум, місцеві вибори», - коментує виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова.

Навчання для представників медіа безкоштовне. Проект реалізується за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні.

 Поділитися