MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Supplementary tests and assessments provide openings for corruptionConcern over threat to external assessmentWill the education system slide back into old corrupt ways?Дмитрий Табачник учит новому«Дешеве політиканство»: експерт про новітні «мовні» зміни у зовнішньому незалежному оцінюванніЗа чесний вступ!Вступна кампанія-2010: брак інформації, нові корупційні схемиРак за ґратами — система знову вбиваєЗвіт за результатами моніторингового візиту до Дніпропетровської спеціалізованої туберкульозної лікарні №89‘Якщо не вкладати в мистецтво, можемо програти знову’, — Матвій ВайсбергЗнову переплутали сокиру і скальпель…Знову мріяти — поранена в Руських Тишках дівчина потребує допомоги‘Ми — двічі переселенці...’ Луганчанам, що оселилися в Харкові, довелося знову тікати від війниХарків, у який почали повертатися мешканці, знову обстрілялиХарків: Російські окупанти знову обстріляли центр видачі гумдопомоги«В нас на вулицях лежать трупи, які починають розносити собаки…»РФ: український політв’язень Теймур Абдуллаєв знову в ШІЗО«Знайомство з Миколою Козирєвим було реальним підтвердженням існування виразно української та проєвропейської Луганщини» – Олександр Степаненко У Криму знову обшуки та затриманняДобір судді ЄСПЛ від України. Чи знову наступлять на ті самі граблі?

Семиноженко: Вступні іспити у вузах поки вводити не будуть

25.03.2010    джерело: osvita.ua
За словами В. Семиноженко, вводиться лише частина оцінки, пов’язана з рівнем атестата про середню освіту. "Але вона становитиме приблизно одну третину успіху під час вступу", - сказав чиновник.

Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Володимир Семиноженко під час прямої лінії в газеті "Комсомольська правда в Україні"

За словами В. Семиноженко, вводиться лише частина оцінки, пов’язана з рівнем атестата про середню освіту. "Але вона становитиме приблизно одну третину успіху під час вступу", - сказав чиновник.

Віце-прем’єр-міністр зазначив, що цього року випускники складатимуть тести на тій мові, на якій навчалися в школах. Їх можна буде здати як російською, так і угорською, кримськотатарською та іншими мовами. "Під час реєстрації просто повинна бути зазначена мова, якою вони захочуть здавати ці тести", - сказав В. Семиноженко.

За словами віце-прем’єр-міністра, підготувати тести на інших мовах встигнуть. "Адже це робиться з метою захистити інтереси громадян, особливо молодого покоління, яке повинне повірити в те, що у нас існують рівні права для отримання освіти", - підкреслив чиновник.

 Поділитися