MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Українська Гельсінська спілка з прав людини надіслала звернення щодо державної політики в галузі прав людини Президенту та Прем’єру. Чекаємо на відповідь!

31.03.2010   
Сьогодні Українська Гельсінська спілка з прав людини надіслала відкрите звернення щодо державної політики в галузі прав людини. Підписи під цим звернення збиралися на сайті www.helsinki.org.ua з 26 по 30 березня 2010 року. За цей час було зібрано 250 підписів на підтримку звернення. УГСПЛ дякує всім, хто залишається небайдужим до ситуації з правами людини в країні! Уже під час збору підписів, 29 березня, стало відомо з повідомлення Прес-служби Президента України про рекомендацію Президента України Міністру МВС переглянуте рішення про скорочення частини апарату, що займається правами людини. Не зважаючи на це, вже наступного дня відбулося фактичне звільнення ще двох помічників міністра з моніторингу прав людини у областях і жодних рішень щодо збереження системи моніторингу порушень прав людини в системі міліції не має до сьогодні. Як тільки відповідь на звернення надійде до офісу УГСПЛ, вона буде опублікована на нашому сайті. Стежимо за подіями разом!
 Поділитися