MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Эволюция проекта дороги через Парк ГорькогоВідповідь Міністерства навколишнього природного середовища на запит щодо харківського Парку ім. ГорькогоГосэкоинспекция проверит законность вырубки деревьевПрезиденту Украины: Спасите наш Парк Горького!Вирубка дерев і затримання їхніх захисників у Харківському центральному паркуВідкрите звернення Української Гельсінської спілки з прав людиниЕкологи просять Платіні зупинити побиття харків’ян «задля» Євро-2012Акція солідарності з харків’янами проти міліцейського свавілля у справі вирубки ЛісопаркуЗаявление харьковских журналистовНа учасників акції проти вирубки дерев в Харкові напали 30 невідомихЗаявление А. Ведмидского ЭГО Печенеги о событиях на месте вырубки паркаАкція солідарності з харківянами проти міліцейського свавілля у справі вирубки ЛісопаркуУ Харкові вирубують відомий парк. Люди воюють з міліцією та бульдозерамиХарків’яни! Долучайтесь до збору підписів на захист Лісопарку!Ночное нападение на защитников парка в ХарьковеГод существования «Зеленого фронта»: итоги и перспективыЗащитники парка Горького у здания облгосадминистрации (8:20)Сьогодні їх, а завтра – васСегодня в Харькове – пикет против неправомерных действий милицииВідкрите звернення Української Гельсінської спілки з прав людини: Міліція виконує незаконні вказівки

Документи на дорогу через Парк Горького

02.06.2010   

Документи на дорогу через Парк Горького на сайті проекту «Зелений КІТ», зокрема:

1. Рішення Харківської міськради «Про надання згоди на розроблення проектів відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам для будівництва (реконструкції) та експлуатації об’єктів».

2. Решение Харьковского горсовета «О предоставлении юридическим и физическим лицам земельных участков для строительства объектов».

3. Лист Держуправління ООНПС в Харківській області щодо висновку від 26.02.2008 No. 4-23-1010.

4. Лист Мінприроди щодо відкликання висновку від 26.02.2008 No. 4-23-1010.

5. Лист облдержадміністрації про те, що Генплан міста не передбачав транспортний зв’язок через лісопаркову зону.

6. Лист Держуправління ОНПС в Харківській області міськраді про відкликання свого висновку.

7. Рішення виконкому Харківської міської ради «Про видалення зелених насаджень на ділянці будівництва автодороги від вул. Сумської до вул. Новгородської (в районі вул. Білої Акації) у м. Харкові».

8. Договір підряду на «проведення підготовчих робіт».

 

 Поділитися