MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Міжнародний інститут преси закликає Януковича зупинити тиск на ЗМІБез прального порошкуЯнукович блогерам: я простягаю вам руку«Стоп цензурі!» вимагає в СБУ пояснень щодо допиту блогера ШинкаренкаБлогера викликали до СБУ через жарти у ЖЖ про ЯнуковичаАНРВУ: У регіонах тиск на редакторів збільшився, на власників газет - зменшивсяІМІ: звіт порушень свободи слова за 19 - 26 липня 2010 року«Стоп цензурі!»: звільнення Чаленка за оприлюднення інформації про медіавласника є неприпустимимРепортери без кордонів закликають журналістів України до самозахистуЦензура як вона єВ Украине наблюдается большое слияние политики и СМИУкраїнські журналісти заявляють «Репортерам без кордонів» про цензуруДо України прибувають «Репортери без кордонів»УДО відмовилось назвати охоронця, який застосував силу до Сергія АндрушкаАндрушку відмовили в порушенні кримінальної справи«Стоп цензурі!» не зустрічатиметься з владою та силовими структурами, допоки не звільнять охоронця УДО, що напав на журналіста«Стоп цензурі!»: учасники руху вимагають звільнити працівника УДО, який застосував силу до журналіста СТБОхоронці президента застосували силу до журналіста СТБ Сергія АндрушкаТВі: Хорошковський за законом не має права бути членом Вищої ради юстиції«Репортери без кордонів»: медіа-магнат не може очолювати СБУ

Арештовано майно опозиційної станції в Криму

11.08.2010    джерело: www.bbc.co.uk
На самому каналі пов’язують останні події з початком чергової передвиборчої кампанії. Президент телерадіокомпанії твердить, що спроби чинити тиск на канал здійснювали неодноразово якраз напередодні виборів

Президент "Чорноморської телерадіокомпанії" Тетяна Красикова сказала, що на майно компанії накладений арешт.

Вона додала, що слідчий податкової міліції управління Державної податкової адміністрації в Криму видав відповідну постанову у понеділок.

Пані Красикова сказала, що арешт накладений на будівлю компанії і пов’язаний із карною справою, до якої компанія, за її словами, не має жодного відношення.

Президент каже, що діяльність "Чорноморської" міліція почала перевіряти ще з початку липня. Вона твердить, що компанія має намір оскаржити відповідну постанову.

У самій податковій міліції наразі відмовляються коментувати останні повідомлення та сам арешт.

Фактично контроль над кримським каналом, який самі його працівники називають єдиним опозиційним на півострові, належить депутату від БЮТ Андрію Сенченку.

На прес-конференції з приводу арешту майна "Чорноморської" він різко скритикував дії влади, наголосивши, що з приходом нової команди в Криму створені відповідні групи з представників правоохоронних органів, які "фактично блокують роботу опозиції".

На самому каналі пов’язують останні події з початком чергової передвиборчої кампанії. Президент телерадіокомпанії твердить, що спроби чинити тиск на канал здійснювали неодноразово якраз напередодні виборів.

Інші опозиційні депутати також скритикували арешт майна ТРК "Чорноморської", наголосивши, що таким чином влада демонструє, як вона даватиме раду з нелояльними до неї ЗМІ.

Українське керівництво наразі останні звинувачення не коментує.

 Поділитися