MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

СБУ допитує українців, які контактують з іноземними журналістами

27.08.2010    джерело: www.pravda.com.ua
За словами кореспондента німецької газети Frakfurter Allgemeine Zeitung Конрада Шулера, співробітники Служби безпеки неодноразово зустрічались з людьми, з якими він контактував в України під час підготовки журналістських матеріалів

Служба безпеки України проводить допити осіб, які контактують з іноземними журналістами.

Про це "Українській правді" повідомив кореспондент німецької газети Frakfurter Allgemeine Zeitung Конрад Шуллер.

За його словами, співробітники Служби безпеки неодноразово зустрічались з людьми, з якими він контактував в України під час підготовки журналістських матеріалів під час президентської кампанії.

Як повідомив журналіст, ці зустрічі мали місце в кінці квітня 2010 року.

Кореспондент стверджує, що ще в червні цього року він звертався з офіційним листом до голови СБУ Валерія Хорошковського з вимогою пояснити мету та підстави таких зустрічей.

Конрад Шуллер також розповів, що вчора під час інтерв’ю  Віктором Януковичем він особисто проінформував про цю ситуацію голову держави.

Подробиці контактів СБУ з співрозмовниками німецького журналіста читайте незабаром в інтерв’ю Конрада Шулера «Українській правді».

 Поділитися